Osakkaan yhteystietolomake


Asunto-osakeyhtiölain mukaan yhtiökokouskutsut tulee lähettää osakakan ilmoittamaan osoitteeseen. Osakehuoneistorekisterin ylläpidon siirryttyä Maanmittauslaitokselle saa isännöitsijä osakkeenomistajien yhteystiedot huoneistotietojärjestelmästä, johon osoitteet tulevat väestötietojärjestelmästä. Osakkaalla on kuitenkin mahdollisuus ilmoittaa Maanmittauslaitokselle poikkeava osoite, mikäli yhtiökokouskutsut halutaan eri osoitteeseen kuin mikä on väestötietojärjestelmässä. Mikäli osakas haluaa kutsut sähköpostilla, tulee sähköposti ilmoittaa Maanmittauslaitokselle.

Toivomme kuitenkin, että ilmoitatte ajantasaiset sähköposti- ja postiosoitetiedot myös isännöitsijätoimistollemme ja ilmoituksen siitä, kuinka haluatte yhtiökokouskutsut ja tiedotteet teille toimitettavan.

Huomatkaa, että tarvitsemme yhteystietoja myös vastikelaskujen lähettämistä varten. Jotta vastikelaskut tulevat oikeaan osoitteeseen, pyydämme osakesiirtojen yhteydessä ilmoittamaan vastikkeen maksajan yhteystiedot isännöitsijätoimistoon.


Osakkaat ja yhteystiedot
Haluan, että yhtiökokouskutsut ja tiedotteet lähetetään sähköpostilla*
Haluan, että vastikelaskut lähetetään sähköpostilla*

Haluan, että yhtiökokouskutsut ja tiedotteet lähetetään sähköpostilla
Haluan, että vastikelaskut lähetetään sähköpostilla