Yksilöllistä huolenpitoa yhtiöllenne

Espoon Helvi Oy on perheyritys, jonka molemmat osakkaat työskentelevät yrityksessä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista ihmisläheistä yksilöllistä palvelua.

Henkilökunnan monipuolinen koulutus ja laaja-alainen kokemus työelämässä sekä jatkuva, ammatillinen koulutus ja toiminnan kehittäminen luovat lujan pohjan yrityksemme toiminnalle. Yksilöllinen huolenpito isännöimistämme yhtiöistä ja asiakkaittemme tyytyväisyys ovat toimintamme avainsanoja.

Isännöinnin ohella välitämme vuokra-asuntoja.

Yrityksen perustaja Helena Viiala on hallinnon ammattilainen ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA r.y:n hallituksen jäsen. Hän toimii asunto-osakeyhtiöiden hallituksissa ammattipuheenjohtajana sekä tarvittaessa myös yhtiökokousten puheenjohtajana.

Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa Kaupinkalliontie 3:ssä ja asiakaspalvelumme on avoinna ma-to klo 8.00-12.00 ja klo 13.00-16.00. Perjantaisin olemme avoinna klo 8.00-12.00 ja klo 13.00-15.00. Vastikkeita koskeviin kysymyksiin vastaa kirjanpitäjä puh. 044 230 7047 tai                        helvi@tilimelco.fi, arkisin klo 10.00-14.00.

Käymme kohteissa toimistoaikaan, joten varmimmin tavoitat meidät, kun sovit tapaamisesta etukäteen. Mikäli emme heti pysty vastaamaan puhelimeen, soitamme teille takaisin.

 


Helena Viiala-Roy Rantanen:
Näin toimii asunto-osakeyhtiö

 

Kääntykää puoleemme kaikissa kiinteistöalan ongelmissa – ammattilaiset löytävät aina vastauksen!

Helena Viiala